Het voelt zooo dichtbij, maar toch blijf je nog hangen in frustratie, verdriet, pijn als reactie van de triggers die je ontvangt van jouw Tweelingziel, wanhoop en het gemis van jouw Tweelingziel.

Je doet:

👉 Innerlijk werk

👉Je werkt aan jouw mindset

👉 Je leidt jezelf af zodat jouw gedachtes niet steeds uitgaan naar jouw Tweelingziel

👉 Je onderneemt leuke dingen om het gevoel van geluk te creëren in jezelf…

Maar toch… blijf je in de negatieve emoties en gedachtes zitten die jouw leven beheersen.

🤯

Dit kan voor onrust in je lichaam en jouw mind blijven zorgen waardoor je niet stabiel en in balans in jouw leven staat. Want wanneer er iets gebeurt tussen jou en jouw Tweelingziel of je voelt je getriggerd, sta je voor je gevoel weer terug bij af.

Exact om die reden heb ik het Bevrijd jezelf van jouw zielenpijn Membership gecreëerd.

In dit Membership leer je alles wat er voor nodig is om door de pijn, verdriet, frustratie, wanhoop, missen van jouw Tweelingziel heen te shiften zodat je stabiel en in balans staat in jouw leven. Laten we zeggen, dat jij het middelpunt bent van jouw eigen leven waarin jij afgestemd bent op geluk, blijheid, vol zelfvertrouwen en genietend van jouw leven en Tweelingzielproces.

In het Membership staan op dit moment al 50 lessen voor je klaar met diepgaande teachings over hoe je jezelf en jouw leven kunt herprogrammeren en transformeren naar geluk.

Wil je tussendoor een vraag stellen?

Geen probleem.

Er is een community waar dit altijd mogelijk is en ik persoonlijk jouw vraag/vragen beantwoordt.

Wil je dat een bepaald onderwerp extra word uitgelicht?

Geen probleem.

Elke maand geef ik een Live Masterclass waarin ik nog dieper in ga op de materie.

Wil je met jouw persoonlijk vraagstuk mijn coaching?

Geen probleem.

Elke week is er Live Coaching zodat ik dieper in kan gaan op jouw persoonlijke situatie.

Wil je dat een bepaald onderwerp in het Membership komt?

Geen probleem.

Elke maand word het Membership gevuld met nieuwe lessen met video’s over allerlei onderwerpen waar je in het Tweelingzielproces tegenaan kunt lopen. (denk aan het aantrekken en afstoten, hoe omgaan met jouw triggers, hoe creëer je meer zelfliefde, hoe laat je precies los in het Tweelingzielproces en nog veel meer)

Het resultaat hiervan is dat het een compleet Membership gaat worden. Je kan het vergelijken met een bibliotheek maar dan over het Tweelingzielproces, waarin je zelf ook onderwerpen kunt inbrengen waarvan jij over wilt leren zodat je alles toe kunt gaan passen in jouw Tweelingzielproces.

Op dit moment biedt ik het Bevrijd jezelf van jouw zielenpijn Membership aan voor slechts een bedrag van 444 euro. Daarvoor krijg je 3 maanden toegang tot het Membership, community waar je altijd:

✅ Altijd jouw vragen kunt stellen

✅ Weekelijkse Live Coaching

✅ Maandelijks een Live Masterclass over diverse onderwerpen

✅En maandelijks gratis toegang tot alle nieuwe updates omtrent nieuwe lessen met video’s. (zolang je lid bent van het Membership)

Na 3 maanden kun je ervoor kiezen in het Membership te blijven voor slechts 11,10 euro per maand.(dit is een tijdelijk bedrag wat binnenkort omhoog gaat) Bovendien wordt het tarief waarvoor je bij het Membership blijft LIFETIME vastgezet, wat betekent dat je uitgesloten bent van prijsverhogingen die nog gaan komen en je nooit meer gaat betalen dan de 11,10 euro per maand.

Check ook even de bonussen die je erbij krijgt als je instapt:

Bonus 1: Het uitgebreid digitaal (werk)boek over hoe de Push/Pull dynamiek werkt met uitgebreide opdrachten

(ter waarde van 299 euro)

Bonus 2: Meditaties om jouw Push energie in balans te krijgen (ter waarde van 197 euro)

Bonus 3: De Shift de Push/Pull Methode waarin je leert het aantrekken en afstoten te doorbreken (ter waarde van 97 euro)

Bonus 4: Je krijgt toegang tot de opname “Hoe kun je omgaan met zielenpijn?” (ter waarde van 111 euro)