Een complexe liefde op jouw pad?
Misschien wel een Tweelingziel.

blog, heart awareness, thuiskomen, ontmoeting, tweelingzielen, een complexe liefde op je pad

Herkenning, thuiskomen, een diepe onverklaarbare liefde die je voelt voor iemand?

Intense ontmoeting

Wat als iemand op jouw pad is gekomen, die vanaf het eerste moment voelt alsof je die persoon al jaren kent? Het voelt als thuiskomen en om één of andere onverklaarbare reden, voel je voor deze persoon een hele diepe onvoorwaardelijke liefde die je nog niet eerder hebt ervaren.

Deze persoon laat zo’n indruk bij je achter wat maakt dat je er van slag door bent. Vanaf het moment dat je deze persoon hebt leren kennen, wil je alles van hem of haar weten. Ook vind je het lastig deze persoon uit je hoofd te krijgen. Je voelt je steeds intens aangetrokken tot deze persoon. Het is onmogelijk die persoon los te laten. Zou het misschien een Tweelingziel kunnen zijn?

Spiegels van elkaar

Wat je opmerkt door jullie ontmoeting, is dat er zoveel intense gevoelens bij je omhoog komt. Het kan zijn dat je getriggerd word in bepaalde oude pijnen, angsten of trauma’s door iets wat de ander doet of zegt. Iets wat je diep had weggestopt, maar door de ontmoeting met deze persoon word dit omhoog gebracht. Wat er gebeurt is dat je elkaar onbewust spiegelt in deze oude pijnen, angsten en trauma’s. Dit alles gebeurt met een reden om je dichterbij jezelf te brengen.

Je word bewuster dat je gevoelens oppikt van de ander. Op afstand voel je hoe die persoon zich voelt. Je kent elkaar door en door. Ook kan het zijn dat je droomt over deze persoon wat lijkt alsof er voorspellende boodschappen door komen in jouw dromen.

Jouw wereld is vanaf nu nooit meer hetzelfde

Jullie verbinding is heel intens. Het voelt dat je leven op losse schroeven staat na het leren kennen van de ander. Ineens lijkt alle veiligheid en hoe jouw perspectief was over jezelf en jouw wereld weg te zijn gevallen. Door de herkenning van deze persoon ontvang je compleet nieuwe inzichten en een ander standpunt over het leven.

De ontmoeting met je Tweelingziel zet je hele leven op zijn kop. Enerzijds voelt het als thuiskomen waar je helemaal zonder enige maskers jezelf kunt zijn. Als je fysiek van elkaar verwijderd bent, voelt jij je onrustig en voelt het alsof je je geamputeerd voelt. Het voelt zo onnatuurlijk niet bij elkaar te zijn en het verlangen en gemis naar elkaar is zo intens dat het voelt als zielenpijn.

Dit brengt je helemaal uit balans. Het voelt alsof je geen controle meer hebt over jezelf, je gedachten of je gevoelens. Dit kan je ook radeloos maken, omdat je niet goed kan plaatsen wat er nu werkelijk aan de hand is.

Aantrekken en afstoten

Jullie ontmoeting kan voor beide zoveel teweeg brengen dat er afstand word genomen. En dit zijn de pijnlijkste momenten. Je vraagt jezelf af hoe het kan dat je deze verbinding zo intens voelt maar er toch afstand is. De één of de ander neemt afstand omdat de verbinding zo heftig is, en daarom wegvlucht of jullie verbinding ontkent. Dit voelt voor jou als een complexe liefde die op jouw pad is gekomen.

Dit is nodig zodat jij in een transformatieproces komt en leert in verbinding te komen met jezelf. Hierin is het belangrijk (hoe moeilijk ook) niet bezig te zijn met de ander, maar je volledig te focussen op jezelf. Omdat de ander een spiegel is van wat zich in jou bevindt aan overtuigingen en geloofssystemen, is het de bedoeling dat jij hiermee aan de slag gaat.

Ervaar jij momenteel aantrekken en afstoten tussen jou en je geliefde? En vind je het moeilijk hoe je er mee om moet gaan? Hieronder kun je gratis het E-book aanvragen met 8 tips hoe je met deze situatie kunt dealen.

Focus op jezelf

Hoe moeilijk en uitdagend dit hele proces ook is, het allerbeste wat jou kan helpen in dit proces is te leren je te richten op jezelf. Juist als je teveel met de ander bezig bent, kan dit ervoor zorgen dat je jezelf verliest in jullie verbinding. Dit creëert extra lijden in de vorm van zielenpijn. Door te leren je te focussen op alle aspecten van jouw binnenwereld, dus hoe je denkt, wat je voelt, in wat je overtuigingen zijn, regeer je over jouw energie en kun je dit sturen naar jouw gewenste staat van Zijn.

Het lijkt makkelijk gezegd om de focus op jezelf te gaan leggen, maar de ervaring is dat dit nog wel eens uitdagend kan zijn, juist omdat je misschien wel in jouw hoofd 24/7 bezig bent met jouw geliefde. Wil je leren hoe je hiermee om kunt gaan zodat je meer rust krijgt in jouw hoofd? Kijk dan eens HIER!

Omdat alles buiten jou (ook je Tweelingziel) een spiegel is van jouw bewustzijn, is het raadzaam alle triggers, pijnen, angsten en trauma’s die bovenkomen te onderzoeken. Het helpt je namelijk positief vooruit in jouw Tweelingzielproces en je leert de relatie met jezelf daardoor te versterken. Er zijn twee tools die jou daarbij kunnen helpen. De spiegels die jouw Tweelingziel onbewust aan je laat zien is voor jou allemaal feedback om je te vertellen waar je nog aan mag werken zodat je liefde schijnt op al jouw imperfecties. Hier kun je de tools vinden!

Heb jij het idee dat je jouw Tweelingziel hebt leren kennen na het lezen van deze Blog? Lees HIER de volgende Blog over de 21 kenmerken van een Tweelingzielverbinding.

Als je nog vragen hebt na het lezen van deze Blog nog vragen? Schroom niet om contact met mij op te nemen! Ik help je met liefde verder. Ik kan je op verschillende manieren bijstaan in jouw proces. Je mag me altijd mailen: info@heartawareness.nl