Meer over mij

I am who I am and that’s all I’ll ever be

Mijn naam is Patricia van Ginderen. Mede door mijn eigen ervaring en uitdagingen in het Tweelingproces bezit ik over veel kennis en ben ik expert geworden op dit gebied. Het Tweelingzielproces heb ik jaren als “moeilijk” ervaren. Ik liep tegen een hoop frustratie, pijn en verdriet aan. Mijn verlangen om dit niet meer te voelen werd groter dan in de vicieuze cirkel te blijven van (af)wachten en hopen op een samenkomst.

Ik moest hier van mezelf doorheen shiften!

Het verlangen om me vrij te voelen van de negatieve emoties oversteeg de angst om los te laten. Eenmaal losgekomen van gehechtheid rondom het proces, gebeurde er iets magisch. Namelijk alles begon te stromen in mijn leven.

Ik bekijk het Tweelingzielproces ook zo nuchter mogelijk. Voor zweverig gedoe moet je niet bij mij zijn. Ik benader het Tweelingzielproces als een creatie van jezelf. Jij bent immers de Creator van jouw realiteit! Er word je niets aangedaan door jouw Tweelingziel. Je bent ook niet overgeleverd aan het proces. Allemaal bullshit van de mind.

Jij hebt namelijk alle touwtjes in handen!

Alleen jij hebt invloed op wat je voelt en ervaart in het proces en wat je zelf creëert in verbinding met jouw Tweelingziel. Vanuit dat perspectief benader ik ook het proces. Dit betekent ook dat jij alles kan veranderen.

Jij bent degene waar je op wacht!

Er bestaat namelijk niet iets of iemand buiten jezelf. Alles is een reflectie van jouw bewustzijn. Dit zul je dus ook altijd terug zien in verbinding met jouw Tweelingziel. Loopt het niet lekker tussen jou en jouw Tweelingziel? Is er steeds chaos in jullie verbinding? Zit je in het eeuwige aantrekken en afstoten? Daar kan ik je alle inzichten over geven.

Wellicht heb je vaak gedacht om verandering aan te brengen in jullie verbinding. Maar er valt niets te veranderen aan jouw Tweelingziel of jullie verbinding. Je dient eerst naar binnen te keren en daar te kijken wat er zich in jou afspeelt. Als je dit eerst oplost in jezelf, zul je zien dat jouw realiteit met jou mee verandert.

Het is mijn doel jou hier bewust van te maken en jou positief te bekrachtigen. Want alleen jij bent verantwoordelijk voor wat je creëert.

Zoals je misschien opmerkt ben ik geen allerdaagse coach. Je zult geen mooie verhalen van mij krijgen of enige bevestiging of iemand wel of niet jouw Tweelingziel is. Dit houdt jou juist in het vicieuze cirkeltje van pijn, verdriet, frustratie en (af)wachten. Het is mijn missie om jou daar uit te halen!

Ik begeleid je vanuit vol enthousiasme door jouw Tweelingzielproces heen. Ik zal je die liefdevolle spiegel aanbieden (als je deze nodig is) om bewustwording te brengen in jouw belemmerende overtuigingen en patronen die jou nog vasthouden in de negatieve spiraal rondom het Tweelingzielproces. Dit om ervoor te zorgen dat jij deze voorgoed achter je laat en klaar bent voor al het moois wat naar jou toe kan stromen.

Liefs Patricia