Tweelingzielprogramma

Word het middelpunt in jouw tweelingzielreis

De Tweelingzielenreis kan behoorlijk complex zijn. Jullie zijn elkaars ultieme spiegel wat ervoor zorgt dat al jouw mooiste kanten worden gespiegeld maar ook al jouw blokkades, overtuigingen en je grootste angsten die naar de oppervlakte komen. Dit maakt dat je het gevoel hebt dat je niet anders kan dan jezelf te willen ontwikkelen op persoonlijk vlak en spiritueel vlak. Eenmaal op weg naar bewustwording is er geen weg terug.

In de verbinding met jouw Twin kan het enorm intens zijn. Een dynamiek van aantrekken en afstoten kan een behoorlijk pijnlijke ervaring zijn. Er is zoveel liefde en verbinding tussen jullie, maar toch is een samenkomst op dat moment niet mogelijk.

Voor degene die achterblijft in de verbinding, ervaart een intense pijn en gemis van de ander. Je ervaart donkere nachten van de ziel waarin je door je diepste stukken gaat. Dit alles is juist om jou te laten groeien, hoe moeilijk dit ook is.

Na jezelf weer opgeraapt te hebben door het intense proces, kun je er niets aan doen dat je focus uitgaat naar jouw Twin. Het is een onbewust proces wat gewoon gebeurt. Degene speelt altijd in je gedachten op. Hoewel dit soms tot het obsessieve kan zijn, zou je willen dat je je echt eens kunt gaan focussen op jezelf. Daarbij word je altijd aan jouw Twin herinnert, wat het niet makkelijk maakt.

In plaats te blijven focussen op jouw Twin ga je in dit programma leren hoe je de focus gaat verleggen naar jezelf met als doel om op alle vlakken jouw mooiste leven te gaan leven. Denk hierbij aan jouw eigen verlangens en dromen te gaan realiseren, doelen die je wilt stellen en om jouw unieke missie te gaan leven.

De Tweelingzielenreis is iets veel groters dan alleen de liefde te ervaren die je hebt mogen voelen. Het is een reis die je van binnenuit maakt, volledig in verbinding met jezelf te komen. Het mooie van alles is niet alleen jouw proces waar je in zit maar ook wat voor een authentiek mens jij bent, met jouw eigen unieke gaves. Die gaves gaan we in dit programma ook naar boven laten komen zodat jij dienstbaar gaat worden voor het groter geheel en je jouw missie neer gaat zetten.

Wat ga je leren in dit programma:

 • Hoe je je kunt gaan focussen op jezelf en jouw proces
 • Je leert alles over de Wet van Aantrekkingskracht om al jouw verlangens leren te manifesteren
 • Je leert alles over mindset
 • Waarom het belangrijk is om innerlijk werk te blijven doen
 • Wat jouw unieke missie is
 • Hoe je jouw missie de wereld in gaat zetten als zijnde een bedrijf en/of de ideale job

  En nog veel meer…

Na dit programma:

 • Weet je hoe je je focus kunt gaan behouden op jezelf
 • Begrijp je hoe de wet van aantrekkingskracht werkt en hoe jij een Mega Manifestator bent
 • Heb je geleerd hoe je een positieve mindset kunt houden in jouw Tweelingzielenreis
 • Weet je je blokkades te herkennen en deze positief te shiften
 • Heb je jouw unieke gaves vertaald in een passend aanbod
 • Staat jouw unieke missie als een huis
 • Ben je gestart met jouw eigen bedrijf

De Modules

Module 1: Het doel van de Tweelingzielreis

In deze module staat jouw Tweelingzielproces centraal. Dit is jouw startpunt. Waar sta je nu? Hoe sta je op dit moment in jouw Tweelingzielverbinding? In deze module gaan we dieper in in jouw Tweelingzielproces wat betrekking heeft op de verdere focus voor dit programma.

Module 2: Hoe kun je de focus op jezelf gaan houden?

In deze module leer je hoe je de focus op jezelf kunt gaan houden, ongeacht wat zich in de realiteit afspeelt in de verbinding met jou Twin. We gaan dieper in waarom jij je focus verliest, wat je kunt doen in tijde van seperatie maar ook in tijden dat er weer contact is en hoe je hier liefdevol doorheen kan werken. Je leert hoe belangrijk het is de juiste focus te hebben voor jezelf en in jouw Tweelingzielverbinding.

Module 3: Jouw verlangens concreet maken

Jouw verlangens staan centraal met als doel dit als speerpunt te gaan gebruiken. Dit is jouw waarom! We gaan dieper in op jouw verlangens. Je leert het verschil tussen egoverlangens en zielsverlangens te herkennen. Tevens komen jouw kernwaardes aan bod. Dit is ontzettend belangrijk met alles wat jij als doelen neer wilt gaan zetten.

Module 4: Op zoek naar jouw unieke missie

Ik begeleid je om op zoek te gaan naar jouw unieke missie. De Tweelingzielenreis heeft onder andere als doel om liefdevol dienstbaar te zijn voor het groter geheel. Ik spring met jou het diepe in wat ervoor zorgt jou meer inzicht te ontvangen over jezelf als persoon en jouw missie. Je leert hoe nauw dit verbonden is met elkaar.

Module 5: Waarde

Het belang van waarde is voor alles in je leven ontzettend belangrijk. In je Tweelingzielverbinding, in welke doelen je wilt stellen, in wat jij toe laat in jouw leven. Jezelf op waarde schatten heeft dus een invloed op jouw hele leven. In deze module gaan we dieper in op het thema zelfwaarde en wat voor effect dit heeft op alles.

Module 6: Wet van Aantrekkingskracht

Je leert alles over de Wet van Aantrekking. Alles heeft een trilling en frequentie en zo ook jouw gedachtes, gevoelens en overtuigingen. Ik ga dieper in over alle universele wetten die er bestaan en hoe je dit bewust in kan gaan zetten in jouw leven. Je krijgt alle tools aangereikt zodat jij een Mega Manifestator gaat worden

Module 7: Extra krachtige tools ter ondersteuning van jouw doelen

Naast de universele wetten zijn er nog meer tools om jouw doelen extra te bekrachtigen zodat je deze makkelijker gaat manifesteren. Je leert er alles over zodat jij al deze tools extra in kunt gaan zetten.

Module 8: Contrast, overtuigingen en blokkades

Wat is contrast en wat vertelt het in jouw Tweelingzielreis? Hier gaan we dieper op induiken. Tevens leer je alles over overtuigingen en blokkades en wat voor effect dit heeft in jouw Tweelingzielproces en in jouw leven. Je leert hoe je dit positief om kunt gaan zetten zodat je hier doorheen gaat shiften. Je leert alle tools zodat je dit zelf toe kunt gaan passen in jouw eigen proces.

Module 9: Mindset

Mindset is everything! Jouw gedachtes zijn de start van wat jij creëert in jouw realiteit. Dat heeft effect op jouw emoties en vanuit welke staat en beperkte overtuigingen jij jezelf nog uitspreekt. Dit alles bepaalt jouw realiteit. In deze module gaan we dieper in hoe belangrijk mindset is. Je leert dat het okay is dat je ook negatieve gedachtes kunt hebben en hoe je deze om kunt gaan buigen naar wat wel werkt voor jou. 

Module 10: Jouw unieke missie vormgeven

Dit word super leuk! Jouw unieke missie waarin jij dienstbaar gaat worden voor anderen. Door een uitgebreide vragenlijst ga jij een helder beeld creëren wat precies jouw missie is en hoe je dit vorm gaat geven. Samen gaan we hier dieper op in, zodat het heel concreet gaat worden en jij zo al langzaam aan energetisch in jouw missie stap.

Module 11: Je afstemming volgen

In deze module leer je alles over je afstemming te gaan volgen. Herken je je afstemming en hoe kun je ernaar gaan handelen? Je mind en je hart zijn twee verschillende componenten. Bij de meeste mensen staat de mind, de gedachtes aan het roer van hun leven. Je leert het verschil tussen beide te herkennen en wat te doen in momenten van contrast.

Module 12: De start van jouw unieke missie

Jouw missie is jou. Het is authentiek aan jou. Dit ga je nu vormgeven in de buitenwereld. Ik ga je begeleiden hoe je dit als bedrijf vorm kunt gaan geven en alle in en outs voor het opzetten van jouw missie. Stap voor stap ga je dit vormgeven en ik zal je hierbij helpen en ondersteunen.

Module 13: Vervolg van het opstarten van jouw missie

Hier komen de praktische kant aan bod. Ook kijken we waar je er op dit moment voor staat, waar je misschien vastloopt en welke acties je nog moet gaan nemen. Je zult ook een checklist ontvangen zodat het voor jou makkelijker en helder word welke taken je nog moet doen

Module 14: Hoe blijf je gefocust op je doelen?

Na het duidelijk worden van jouw verlangens en jouw missie, kunnen er momenten zijn dat je even de focus verliest daarop. Hoe je de focus kunt gaan behouden op jouw doelen en jouw missie leer je in deze module

Module 15: Het belang van innerlijk werk te blijven doen

In de Tweelingzielenreis word je gedwongen om innerlijk werk te gaan doen. Dit zal ook altijd zo blijven. Het belang van jouw schaduwkanten te blijven onderzoeken heeft als doel om je steeds vrijer te voelen. Tevens als je dienstbaar wilt zijn voor anderen, betekent dit dat je zelf ook aan je eigen pijnstukken blijft werken om de frequentie van jouw energie hoog te houden. In deze module gaan we dieper in op het belang van innerlijk werk en wat voor effect dit heeft op jouw proces, in jouw Tweelingzielreis maar ook in jouw missie en welke blokkades je tegen kunt komen in je missie.

Module 16: Afsluiting van het Programma

De laatste module waar we gaan kijken wat jij verder nog nodig hebt op het moment van het einde van het programma. We zullen nog wat dingen herhalen en je zult voor jezelf een commitment neer gaan zetten.

Praktische informatie

 • Het is een Online programma
 • Het programma bevat 16 modules waarvan je elke week een module ontvangt met een huiswerkopdracht
 • Er is 1x per maand een 1-op-1 sessie van 60 min
 • Je ontvangt meditaties voor ter ondersteuning van jouw proces
 • Je ontvangt twee keer een energieoverdracht om jouw bewustzijnsproces extra power te geven.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw Tweelingzielenreis? Ben jij klaar om nu echt jezelf alles te gunnen waar jij naar verlangt? Wil jij NU al jouw aandacht volledig op jezelf gaan richten? En, niet te min, ben jij klaar om in jouw missie te stappen en dienstbaar te zijn voor het groter geheel met jouw unieke gaves?

Alles op een rij:

 • Het programma is een 1-op-1 programma voor 4 maanden
 • Je krijgt wekelijks een coachingsessie van 60 min
 • Je ontvangt wekelijks een module met huiswerk
 • Onbeperkt contact via Whats app
 • Geregeld ontvang je ingesproken meditaties
 • Je ontvangt 2 keer een energieoverdracht voor extra power

De investering voor dit geheel nieuw programma is nu tijdelijk €1799 in plaats van €2199.
Het is ook mogelijk om in 4 termijnen van €450 te betalen

Omdat het een 1-op-1 programma is kun je starten op elke gewenste datum. Let wel, de prijs is nu tijdelijk voordelig verlaagd. Maak er NU gebruik van!

Meld je nu aan!

(vul hieronder het formulier in!)