Tweelingziel Exclusief VIP-traject

Intensieve 1-op-1  coaching om next level te gaan

Ben jij er klaar mee om met losse flodders te blijven schieten? Van Coach naar Coach?
Van, één keer in de zoveel tijd wel coaching volgen om vervolgens daarna zelf weer aan te modderen in jouw proces?
Van Programma naar Programma?
patricia

Eigenlijk zou je heel graag die constante persoonlijke aandacht willen, maar het aanbod wat er is, is vaak in korte coachings van een paar sessies of via een Community waarin jij jouw vraag kunt stellen.

Wat als het ook anders kan?

Er is namelijk mogelijk om al die persoonlijke aandacht te krijgen. Om consistent 1-op-1 te werken in de wetenschap dat er altijd iemand voor jou klaarstaat.

Iemand die begrijpt waar jij staat. Iemand die weet waar je doorheen gaat. Iemand die exact weet hoe jij je voelt. Iemand waar je echt alles mee kunt delen over jouw Tweelingzielproces en wat daar bij komt, zonder iets gek of raars te vinden.

Want, zeg nou eerlijk, hoe mooi dit proces ook is, het maakt dat het af en toe heel erg eenzaam kan voelen.

Ik nodig je uit om een jaar lang met mij samen te werken waar ik jou alles teach wat betreft jouw Tweelingzielproces. Ik neem je letterlijk (yes, ook live gaan wij elkaar regelmatig ontmoeten) aan de hand mee hoe jij jezelf makkelijk en moeiteloos door dit proces heen kan begeleiden. We zullen heel erg diep gaan en dat zal zeker gepaard gaan met een lach en een traan, in volle energie of soms met een (liefdevolle) schop onder je kont. Maar GAAN zullen we!

Als je naar mate de tijd, een eind verder bent in jouw proces zul je opmerken dat er meer verlangens ontstaan over jou als persoon.

In het Tweelingzielproces heb je vast ervaren hoe transformerend het tot nu toe al is. Je hele leven staat op zijn kop en alles waarvan je dacht dat wat jouw leven was, werd volledig weggevaagd.

Je bent namelijk niet voor niets op deze reis terecht gekomen. De Tweelingzielreis is er om jou alles te leren over zelfliefde, in jouw kracht staan, volledig loskomen van belemmerende overtuigingen en patronen, zodat jij jouw mooiste leven gaat leven. En laat dit nu de grootste en meest leerzame leerschool zijn!

Op elk gebied zul je namelijk een shift gaan ervaren. Denk daarbij aan op het gebied van relaties, je werk, je missie, financieel… Uit ervaring weet ik dat het zo gaat stromen!

En ja, het Tweelingzielproces kan als super zwaar voelen. Misschien denk je, Halleluja, de rest ook nog?

Het is niet dat de rest aangepakt moet worden, maar die mogelijkheid in mijn coaching is aanwezig! Het is mijn kracht om jou vooruit te brengen. Je zult ontdekken dat gaande weg in jouw proces zien, een verlangen ontstaat om je grootser te voelen en te denken naar jouw verlangens en dromen toe. Dat is het moment dat jij volledig jouw potentieel kunt gaan benutten en het Tweelingzielproces in jouw voordeel kunt laten werken.

Ik begrijp heel goed waar jij nu staat! Alles in jouw leven hangt aan elkaar vast. Stroomt het niet in jouw Tweelingzielverbinding en in jouw eigen proces, dan zul je opmerken dat het ook niet stroomt op andere gebieden in jouw leven. Dat is waar ik in vastliep…

Door mijn eigen Tweelingzielproces is er zoveel in mijn leven gebeurd. Ik ben persoonlijk enorm gaan groeien en dit betekende voor mij dat alles wat niet meer met mij resoneerde, weg viel uit mijn leven.

In die periode was ik erg zoekende naar begeleiding hierin. Ik wist immers niet wat mij overkwam. Ik werd helemaal overgenomen door emoties omdat ik mezelf in pijn en verdriet hield. Het missen van mijn Tweelingziel bleef aanwezig, enorm gehecht voelen naar mijn Twin, zelf zat ik er helemaal doorheen en in mijn diepste pijnstukken voelde ik me enorm getriggerd. Vast herkenbaar! Ik was aan het lijden. Het bleef een vicieuze cirkel waar ik niet aan uit kwam.

Vanaf het moment dat ik een shift maakte in het losmaken van mijn gehechtheid naar mijn Tweelingziel toe, is alles gaan stromen in mijn leven. De weerstand viel weg en loslaten voelde zo enorm bevrijdend.

Ik heb de rust gevonden in mezelf. Ik trek hele mooie verbindingen aan die perfect resoneren met mij.

Ik weet nu de regie over mijn leven te pakken. Ik ben vol zelfvertrouwen.


Daarnaast ben ik achter mijn verlangens aangegaan om ze te verwezenlijken. Dit voelt zo enorm Powerful! Dit is MEGA transformerend en dit alles gun ik jou ook!!

Impact it is

Maar, voordat je de keuze maakt om een jaar lang met mij samen te werken, vraag ik een paar dingen van je.

Wij moeten wederzijds 100% met elkaar resoneren. Want, als wij gaan samen knallen moet het beide voor ons stromen

En dan nog eentje, die ik super belangrijk vind… Ik vraag van jou 100% commitment! En ja, deze kun je 100% van mij terug verwachten!

Ik wil dat je alles geeft. Dat je altijd op komt dagen. En er alles voor jezelf uit haalt. Alleen dan zul je slagen!

Heb ik nog steeds jouw aandacht?

Voel jij dat ik jou optimaal kan begeleiden in wat je nodig hebt?

Voel jij een overtuigende Hell YEAH?

Dan ga ik graag met jou een kennismakingsgesprek aan.

Samen kijken we of deze stap de juiste is voor jou en of ik ook die Hell Yeah ! voel om met jou samen te werken.

Vraag hier jouw kennismakingsgesprek aan!

Praktische details

Wat houdt het jaartraject in?

  • Persoonlijk 1-op-1 werken een jaar lang.
  • Elke maand 1-op-1 online coaching
  • 1x per 3 maanden een middag waarin wij een reallife meeting hebben
  • Altijd te bereiken via Whatsapp (ik ben dus altijd beschikbaar voor je)
  • De investering voor dit jaar traject bedraagt €11,400

Tevens is het mogelijk om dit in 12 maandelijkse termijnen

Vraag een gratis kennismakingssessie aan!