Het Programma voor het creëren van de beste relatie met jezelf

Onvoorwaardelijke liefde. Het klinkt zo ontzettend mooi. In de verbinding met jouw Tweelingziel krijg je hier alle lessen in. Jouw Tweelingziel spiegelt al jouw mooie kwaliteiten maar ook jouw mindere kwaliteiten met als doel om hier aan te werken. De mindere kwaliteiten zijn de blokkades en patronen die je tot nu toe hebt opgedaan. Zelfliefde word hierin mooi gespiegeld. Misschien ben je er juist achter gekomen dat je eigenlijk niet zo’n goede relatie met jezelf hebt dan je dacht of stond je niet stil bij het idee een relatie met jezelf hebben.

Een goede relatie met jezelf hebben is de kern wat je leert in een Tweelingziel verbinding. Jouw Tweelingziel weerspiegelt dit optimaal en laat jou zien van welke verborgen stukken je nog niet van jezelf houd. Bijvoorbeeld niet gehoord worden of niet gezien worden kunnen steeds in jouw leven aangeraakt worden door situaties. Als eenmaal jouw Tweelingziel in beeld is, laat deze jou zien waar jij in verbinding met jezelf staat.

De kern van elke Tweelingzielverbinding is om elkaar terug te brengen in verbinding met zichzelf zodat je vanuit daar jezelf en ook elkaar onvoorwaardelijk lief kunt hebben. Alles start namelijk in jou. Daarom is het van groot belang om de relatie met jezelf volledig optimaal te maken.

Als je in verbinding met jouw Tweelingziel steeds in het gemis, verdriet en pijn verblijft, dan is er werk aan de winkel voor jou. Want dit vertelt je namelijk dat je op die stukken nog niet voor liefde kiest. Dit vertelt jou dat je iets buiten jezelf nodig hebt om je gelukkig te voelen. En dit is niet het geval. Niets anders kan jou een gelukkig gevoel geven dan jezelf. En daar mag je volledig in gaan zakken en gaan integreren in jouw leven. Dit heeft zo’n grote invloed op jouw leven maar ook in verbinding met jouw Tweelingziel. Je kunt namelijk uit het lijden stappen door echt voor jezelf te gaan zorgen.

Door je niet meer afhankelijk te voelen hoe iemand op komt dagen in jouw leven. Jij weet als je in zelfliefde bent, je voor jezelf kunt zorgen en jezelf alles kunt geven wat je nodig hebt. Zonder enige co-dependency van jouw Twin. Je voelt dat alles in jouw leven een aanvulling in plaats van een opvulling waardoor gehechtheden komen te vervallen. Je neemt dus letterlijk leiding over jouw leven en weigert nog in de pijnmomenten te verblijven. Dit is ontzettend krachtig. Je verleg jouw focus op jezelf en dan kunnen de mooiste dingen ontstaan in jouw leven.

Transformeer jezelf naar onvoorwaardelijke (zelf) liefde is voor Vrouwelijke Tweelingzielen die de relatie met zichzelf willen versterken omdat ze af willen van de gehechtheid van hun Tweelingziel. Vrouwen die klaar zijn voor de mooiste stap te gaan maken en dat is naar zichzelf.

Dit programma is met een heel liefdevolle insteek waarin je jezelf verder kunt gaan begeleiden in jouw Tweelingzielproces. En dit ook als jouw basis kan integreren in jouw leven. In dit programma leer je hoe je jezelf liefdevol kunt gaan focussen vanuit onvoorwaardelijk liefde naar jezelf toe, jouw Twin maar ook de rest van jouw dierbaren. Een win-win situatie dus!

De modules:

1. ​Focus vanuit liefde

Jouw focus is alles bepalend en dus ook vanuit welke energie jij focust op jezelf, maar ook op de Tweelingzielverbinding. Je kunt daardoor opmaken of je in weerstand verblijft of in liefde verblijft. In deze module leer ik je er alles over en hoe je jouw focus uit de weerstand kunt halen om te shiften naar liefde.

2. De allerbelangrijkste relatie in jouw leven is die met jezelf

In de Tweelingzielverbinding kun je jouw Tweelingziel op een voetstuk hebben staan waardoor je eigenlijk zegt dat jij er minder toe doet. Dit geeft geen goede balans in de verbinding met jouw Tweelingziel maar zeker ook niet in andere relaties die je hebt. Denk aan je partner, vriendschappen of werkrelatie. De relatie met jezelf staat altijd voorop en in deze module ontdek je waarom dit het belangrijkste onderdeel is in jouw leven.

3. Kom in contact met je innerlijke Zelf

Vanuit binnen werk je naar buiten toe. Vanuit jouw binnenste creëer je alles in jouw leven. Eerst begint de transformatie binnen in jou zodat het zich uiteindelijk in jouw realiteit gerealiseerd kan worden. Daarom is het belangrijk om te dit in werking te gaan zetten.

4. Hoe kun je jouw mindset afstemmen op onvoorwaardelijke liefde?

Elk creatieproces begint met een gedachte. Je bedenkt eerst iets zodat het gerealiseerd kan worden. Als jouw mind dus afgestemd is op de juiste Vibe van liefde, kun je dit zelf gaan ervaren en ook aantrekken in jouw leven.

Als EXTRA tool routekaart hoe je dit alles gaat implementeren in jouw leven

Hierin heb ik een routekaart voor je gecreëerd zodat je dit altijd kunt gaan gebruiken als leidraad in jouw leven met als bedoeling dat je dit altijd erbij kunt pakken als je “even” verwijderd bent geweest.

Na het programma:

  • Weet je hoe je jezelf uit het verdriet en gemis kunt halen door een goede focus te bepalen die voor jou werkt.
  • Heeft de relatie met jezelf een diepe transformatie ondergaan en daarmee is de relatie met jezelf versterkt.
  • Heb je allerlei tools in handen om zelfliefde verder te ontwikkelen
  • Je merkt gelijk al een shift wat jouw frequentie verhoogt
  • Heb je een mindset shift gemaakt waardoor je weet hoe te handelen als je gedachtes uitgaan naar de pijnmomenten die je ervaart. Daardoor neem je letterlijk de leiding over jezelf wat ten goede komt voor de relatie met jezelf

Praktische informatie:

  • Het Programma is een zelfstudie van 4 weken
  • Het bevat 4 modules waarvan je elke week een module ontvangt per mail
  • Je ontvangt tevens een Routemap waar staat omschreven hoe je alles kunt gaan integreren in jouw leven
  • Er zit een uitgebreid werkboek bij waar alles per module omschreven staat met opdrachten die tevens in het werkboek staan
  • Jouw investering is nu slechts 37 euro