Check de video als jij ook voor een kruispunt staat in jouw Tweelingzielproces.

Leer hoe jij jezelf kunt bevrijden van negatieve emoties in het Tweelingzielproces

Leer hoe jij vanuit kracht jouw leven en Tweelingzielverbinding kunt gaan leiden

Denk jij er momenteel aan om je Twin los te laten zodat je los komt van het (af)wachten op je Twin?

Ervaar je daarbij negatieve emoties als het missen van je Twin, pijn voelt door afscheiding tussen jullie, frustratie dat

jullie verbinding niet verloopt zoals je zou willen?

Je voelt daardoor ook enorme twijfel of dit wel de juiste keuze is. Juist omdat je eigenlijk helemaal je Twin niet los wilt laten. Dit zorgt ook voor angst omdat je je Twin niet wilt verliezen. Maar toch denk je dat dit de oplossing is zodat jij jezelf beter gaat voelen.

Het voelt als een hele beslissing die je moet maken. Je denkt dat je je Twin los moet laten zodat je jezelf beter gaat voelen, maar aan de andere kant voel je zoveel weerstand. Want bij het idee je Twin los te laten, gaat tegen AL je gevoel in. Dat breekt je hart!

In Release ga ik je meenemen hoe je dit kruispunt voorbij kunt gaan ZONDER je Twin los te laten.

Dit is namelijk helemaal niet nodig.

You can have both!

Je kunt je leven oppakken en vooruit gaan zodat je jezelf fijn en gelukkig voelt EN natuurlijk ook dat je Twin in jouw leven blijft. Je hoeft er niets voor op te geven. Je hoeft geen keuze te maken.

Ik leer je exact hoe je dit toe kunt gaan passen. Door praktische handvatten weet jij jezelf hierdoor heen te shiften zodat je bevrijd gaat worden van deze eventuele keuze die je denkt te moeten maken.

Door dit Programma:

*Leer je wat je nodig hebt om door deze situatie heen te shiften

*Voel je hoe krachtig het is om keuzes te maken voor jou zelf

*Weet je wat loslaten inhoudt en dit gaat voor impact zorgen

*Kun je het proces van loslaten in gaan zetten zonder jouw Tweelingziel daarbij te verliezen

*Shift je moeiteloos door angsten en pijn heen door middel van praktische tips die jij dagelijks toe kunt gaan passen

*Jouw leven gaat eindelijk stromen wat betekent dat je zoveel mooie dingen aan gaat trekken in jouw realiteit.

Ik ben SUPER EXCITED om dit Programma te gaan geven! En omdat ik echt ALL-IN ga, krijg je er ook nog eens een BONUS bij:

Hét Next Level template, zodat je ook na de training de stappen eenvoudig op kunt volgen en PRECIES weet wat je moet doen om next level te gaan.

De investering hiervoor is 187 euro.

Jaren geleden stond ik voor precies hetzelfde kruispunt. Ik wilde dolgraag contact met mijn Twin hebben maar ook natuurlijk die samenkomst. Ik wachtte steeds tot er contact kwam met mijn Twin. Maar ook dat ging mij tegen staan. Want ergens voelde het ook niet goed om te “wachten”.

Ik wist dat ik mezelf tekort deed, maar het idee verder te gaan met mijn leven en mijn Twin los te laten was super pijnlijk en ik voelde er angst bij . Dus bleef ik in de situatie zitten waarin ik zat. Ik maakte dus geen besluit. Dit had als resultaat dat ik steeds meer negatieve gevoelens kreeg. Het zat mij ook in de weg in mijn manier waarop ik door het leven navigeerde.

Tot het moment dat ik er zo klaar mee was om mij zo te voelen. Ik maakte een beslissing en ben toen een bijzonder proces ingegaan waarop ik keuzes maakte uit liefde voor mezelf. En dat heeft het grootste verschil gemaakt. Door die keuzes is mijn leven 360 graden gedraaid en kwam ineens alle overvloed naar mij toe stromen. De shift was toen gemaakt!

Ik ga jou meenemen in dit proces zodat je dit voor jezelf ook in werking kunt gaan zetten.