Podcast

Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen Podcast. Ik ben erg heel erg enthousiast over. Vooral omdat dit een andere manier is van het delen van waardevolle content. Persoonlijk vind ik een podcast luisteren heel erg fijn. Vooral omdat je het kan beluisteren wanneer het jouw uitkomt en waar je ook bent. Tijdens het auto rijden, tijdens het reizen, tijdens het koken of tijdens het wandelen. Op deze manier kun je content tot je nemen voor inspiratie of informatief. Zo hoop ik jou op deze manier verder te inspireren en het altijd beschikbaar te maken.

Ik zou het super leuk vinden als je me laat weten wat je van de podcast vind! Dit mag je altijd met me delen of me taggen op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Dat zou ik zo leuk vinden!

Mocht je een idee hebben waar ik een podcast over op kan nemen of je wilt dat een bepaald onderwerp aan bod komt over bijvoorbeeld Tweelingzielen, Wet van Aantrekkingskracht, manifesteren, mindset, bewustwording,  laat het me weten!! Dan kan ik kijken of ik over die onderwerpen een podcast op kan nemen!

Nog een laatste vraag; Mocht je mijn podcast waardevol vinden en denk je dat dit ook anderen kan helpen? Abonneer je op mijn kanaal voor een groter bereik en deel de podcast ook met degene!

podcast_button_icon_151830