Gratis training: neem leiderschap in jouw Tweelingzielreis

Hey lieve vrouwelijke Tweelingziel,

Hey lieve vrouwelijke Tweelingziel,

Vind jij de Tweelingzielenreis ook zo intens? Heb jij ook vaak het gevoel van dat je teveel gefocust bent op jou Twin? Zou jij je liever willen gaan focussen op jezelf?

Dan is deze training “Word het middelpunt in jouw Tweelingzielreis” voor jou!

De Tweelingzielenreis kan behoorlijk complex zijn maar ook een proces van enorme explosieve groei en zelfontwikkeling. Deze reis gaat er uiteindelijk om, om in zelfliefde te komen en elkaar alle ruimte te geven voor elkaars proces en onvoorwaardelijk van elkaar te houden.

Hoewel het stukje ruimte geven aan elkaar nogal moeilijk kan zijn omdat je dolgraag samen wilt komen met jouw grootste liefde, kan alle focus op de ander komen te liggen.Daarmee doe je jezelf enorm tekort.

Het is van belang dat jij de heelheid in jezelf gaat vinden en gaat stralen tot en met! Daarbij heb jij al zo’n enorme reis achter de rug waarbij jij zoveel hebt geleerd over jezelf en hebt ontdekt van jezelf. Door de spirituele en persoonlijke ontwikkeling die je bent ondergaan, zul je ook je talenten en gaves hebben leren kennen. Hoe cool zou het zijn als je deze in gaat zetten en dienstbaar gaat zijn voor het groter geheel. Dit heeft ook alles met zelffocus te maken!

In deze training ga ik je leren hoe je je kunt gaan focussen op jezelf en jouw proces om daarmee juist in flow gaat komen in verbinding met jouw Twin.

Meld je snel aan!