Ben je er klaar mee dat je Twin
steeds afstand van je neemt?

Download nu jouw gratis E-book met 8 tips die jou hierbij kunnen helpen!

HET TWEELINGZIELPROCES BEGINT EN EINDIGT IN JOU!

Dit levert het je op:

Inzicht

Je krijgt inzicht in jouw acties en wat voor effect dit heeft op de verbinding met je Tweelingziel

Focus

Je weet hoe je jouw focus kunt gaan verleggen

Actie

Je begrijpt hoe je met de situatie om kunt gaan en hoe je moet handelen

Mindset

Je weet jouw mindset te shiften naar wat wel werkt voor jou

Zelfliefde

Je begrijpt hoe belangrijk zelfliefde is in het Tweelingzielproces en wat voor positief effect dit heeft op jullie verbinding

Over Patricia

Mijn naam is Patricia van Ginderen en inmiddels ben ik vrij van alle negatieve emoties en ladingen rondom het Tweelingzielproces. Ik leef mijn happy life. Finally! Mijn Tweelingzielproces is er een van diepe dalen geweest. Het heeft mij jaren gekost om te zijn waar ik nu ben. Door hard aan mezelf te hebben gewerkt en veel tijd en energie geïnvesteerd te hebben in mijn ontwikkeling, ben ik als een speer vooruit gegaan. Ik ben het Tweelingzielproces vooral gaan zien als werken aan mezelf zodat dat mijn focuspunt werd. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen waardoor ik uiteindelijk snel een positieve shift kon gaan maken in de verbinding met mijn Twin en in mijn leven.

Het is echter niet een fijn proces geweest. Het was steeds aantrekken en afstoten tussen mij en mijn Twin en dit zorgde ervoor dat ik jaren in pijn en verdriet bleef hangen. Ik bleef (af)wachten op contact met mijn Twin, hopend op die uiteindelijke samenkomst. Ik ben mezelf gaan bevrijden van deze situatie van “wachten” en de daarbij negatieve emoties die ik voelde. Dat heeft gezorgd voor de grootste shift in mijn leven!