Claim Your Power!

Leer jouw focus in te zetten zodat je je niet laat leiden door wat zich in de buitenwereld afspeelt tussen jou en je Twin.

Leer hoe jij vanuit overvloed jouw Twin in jouw leven aan kunt trekken.

Ervaren jij en je Twin steeds in dezelfde dynamiek van aantrekken en afstoten?

Focus jij steeds vanuit een tekort op jouw Tweelingzielverbinding omdat je Twin niet of nauwelijks in jouw leven aanwezig is?Zit je daardoor veel in je hoofd waardoor je je Twin erg mist?

Vind je het moeilijk om positief over jullie verbinding te denken, te voelen en dus uit te stralen?

Verlang je naar een stabiele verbinding met je Twin in jouw leven?

Ik weet hoe moeilijk dit kan zijn! Alsof je het gevoel hebt dat je geen controle hebt over hoe je je voelt of wat je denkt omdat je steeds opmerkt dat je Twin niet in jouw leven is. Maar ook alsof je bent over geleverd hoe jullie verbinding steeds verloopt, terwijl het verlangen groot is naar fysiek contact met je Twin.

Het voelt alsof je in een spagaat staat. Enerzijds neem je elke dag waar in jouw realiteit dat je Twin er niet is en dit doet pijn! Het verlangen is groot om die fysieke verbinding aan te gaan maar het lijkt steeds niet te lukken.

Anderzijds wil je er alles aan doe om jouw Twin aan te trekken in jouw leven, maar ook dat zorgt voor weerstand omdat je je laat leiden door het gebrek van je Twin waar je steeds mee geconfronteerd word. Je mist je Twin enorm!

Dit heeft bij mij voor jaren aan pijn en verdriet bezorgd. Het missen van mijn Twin maar ook het verlangen naar een fijne verbinding. Elke keer leek er wel iets mis te gaan voor mijn gevoel en ik had het gevoel dat ik er langzaam aan onderdoor ging.

Het begon mijn leven te beheersen en kon me ook niet meer normaal focussen op de dagelijkse dingen. Mijn mind begon alles negatief waar te nemen omdat ik steeds in mijn realiteit zag dat er geen “teken van leven” was van mijn Twin.

Ik wist ergens dat ik de Creator van mijn realiteit was, maar die voelde ik nog niet helemaal. En dat maakte het verwarrend voor me. Doordat ik mij steeds liet beïnvloeden wat ik zag in mijn realiteit, voelde ik steeds meer frustratie.

Toen maakte ik een beslissing om zelf de leiding te gaan nemen in wat ik voel en denk en dus ook in wat ik aantrek in mijn leven. Ik wilde me niet meer slecht voelen. Ik wilde niet meer negatief denken. Ik wilde vooral de leiding nemen over mijn leven, intern in wat ik voelde en mijn gedachten positief te houden maar ook extern in wat ik wilde gaan creëren in mijn realiteit.

Wat als ik je kan helpen de focus terug te halen naar jezelf toe zodat jij je Twin vanuit overvloed aan gaat trekken in jouw leven?

Het is niet zo dat je afhankelijk bent van uiterlijke omstandigheden, het Universum of je Twin om vanuit overvloed een mooie verbinding aan te trekken.

Nee, jij creëert. Jij bent de schepper van jouw realiteit!

Door middel van een ander bewustzijn aan te boren dan waar je tot nu toe vanuit hebt gecreëerd, ga je ervaren hoe het is om met verschillende tijdslijnen te spelen. Waar je van het gevoel van tekort, overvloed gaat beleven door in te tappen op die tijdslijn.

Door dit Programma:

  • Weet je met jouw focus te spelen zodat je niet in angst, verdriet of pijn zit
  • Shift je makkelijk door stukken heen
  • Weet je jouw bewustzijn te verschuiven
  • Ga je vanuit overvloed manifesteren (ook richting je Twin)
  • Neem je (weer) leiding over jouw leven
  • Je laat je niet meer leiden door jouw buitenwereld, maar je neemt zelf de leiding in wat je wilt creëren.

De investering is € 94