Bevrijd jezelf van jouw zielenpijn

Hoe zou het zijn als je vanaf nu geen zielenpijn meer ervaart in jouw Tweelingzielproces?

Eén van de grootste frustraties in het Tweelingzielproces zijn de uitdagingen die bij dit proces horen.

Je hebt eenmaal jouw Tweelingziel leren kennen en alles leek goed te  gaan totdat er triggers om de hoek kwamen kijken en jouw Tweelingziel afstand van je hebt genomen. Juist in die momenten word je je enorm geconfronteerd met jezelf. Je voelt misschien pijn van afwijzing, je voelt je niet goed genoeg, je voelt angst naar boven komen om jouw Tweelingziel kwijt te raken, maar vooral voel je je verward en gefrustreerd dat dit nu jouw werkelijkheid is.

Want hoe gek is het dat jullie eerst helemaal resoneerden met elkaar en een diepe verbinding en onverklaarbare liefde voelen en jullie helemaal op gingen in elkaar, naar afstand, nauwelijks of geen contact en misschien wel destructieve verwijdering.

Dit kan je zo vreselijk diep raken, dat je niet wist dat je deze pijn kon voelen en ervaren. Het voelt alsof je geamputeerd bent zonder jouw Tweelingziel in jouw leven. Je hart breekt en het enige wat je nog kan doen is huilen van het missen van jouw Tweelingziel en de pijn die daarbij hoort.

Juist in deze momenten word je terug geworpen op jezelf. Allerlei stukken van jezelf komen naar boven waarvan je dacht dat je dit al achter je had gelaten of zelfs niet wist dat deze pijnen in je aanwezig waren.

Dit kan ontzettend verwarrend en uitdagend zijn!

Nu jaren verder, ervaar je nog steeds dat je Tweelingziel komt en gaat in jouw leven waardoor je in het aantrekken en afstoten zit. Hierdoor voel je hier pijn van de afscheiding tussen jullie.

Je kunt niets anders dan wachten en hopen totdat jouw Tweelingziel weer in jouw leven komt, dat jullie weer fijn contact krijgen en jullie uiteindelijk samen gaan komen in Union. Het is jouw grootste verlangen en daar houdt je je aan vast.

Maar juist doordat je je daaraan vasthoudt, merk je ook op dat je jezelf tekort doe en nog steeds de pijn van afscheiding ervaart. Dat is juist wat je niet wilt. Daar wil je vanaf!

Je wilt je fijn voelen
Je wilt niet meer in het “lijden” van het Tweelingzielproces zitten
Je wilt het verdriet, gemis en jouw innerlijke pijnen van afwijzing en verlatingsangst loslaten
Je verlangt naar rust in je hoofd

 

Your story is my story!

Jaren lang heb ik in het lijden gezeten waardoor ik pijn, verdriet maar ook zoveel frustratie voelde. Het werd zelfs zo erg dat ik er depressief van werd! Ik kon niet anders dan hopen en wensen op een mooie verbinding met mijn Tweeligziel. Daardoor bleef ik (af)wachten tot er weer contact kwam. Dit was maar even en weer volgde er afstand en werd ik zelfs (meerdere keren) geblokkeerd.

Die klap kwam elke keer zo hard aan!

Het was ontzettend confronterend dit steeds te ervaren. Maar verder gaan met mijn leven kon ik niet omdat ik de angst voelde mijn Tweelingziel voorgoed kwijt te raken. Ik bleef maar wachten en wachten, maar dit leidde wel dat ik constant in zielenpijn verkeerde.

Zo kon het niet langer en heb de belangrijkste beslissing voor mezelf gemaakt. Ik gunde mezelf namelijk niet meer dit lijden omdat ik merkte dat ik daar aan onderdoor ging.

Ik besloot dat ik deze zielenpijn niet meer wilde ervaren en had ik mezelf voorgenomen te werken aan mijn mindset.

Dit is de beste beslissing EVER!

En nu jaren later…

 • *Ik voel geen weerstand meer naar mijn Tweelingziel omdat ik daardoor heen ben geshift.
 • *De urge naar mijn Tweelingziel is verdwenen.
 • *Ik ervaar geen zielenpijn meer omdat dit niet meer op mijn tijdslijn bestaat.
 • *Ik sta vol zelfvertrouwen in het leven
 • *En liefde is my BIGGEST friend!

Er is dus f*cking veel gebeurd! En dit allemaal door dit proces!

En dat niet alleen, want ik ben door blijven werken aan mijn mindset en het vergroten van mijn bewustzijn. Dit heeft zo’n vette uitwerking gekregen, want door het verruimen van mijn bewustzijn zie ik nu alles in een ander perspectief betreft zielenpijn in het Tweelingzielproces.

Ik ga je in dit Membership meenemen in alle in’s en outs geven over het Tweelingzielproces, zodat je shift van lijden naar een joyfull Tweelingzielproces.

Je gaat je op korte termijn in een nieuwe realiteit begeven, dat op lange termijn impact zal hebben op jou en jouw Tweelingzielproces.

Zielenpijn word verleden tijd!

Als jij de aankomende 3 maanden een geheel andere mindset hebt, ga je dan de maand erna weer terug naar het oude niveau? NEE!

Als je jezelf succesvol programmeert naar een blij, fijn en gelukkig Tweelingzielproces, ga je daarna weer terug naar “je oude level”? NEE!

Als je weet hoe jij jouw mind kunt conditioneren zodat dit jouw krachtig maakt en het gevoel geeft dat je eindelijk leiding neemt over jezelf, ga je daarna weer terug naar de pijn van afscheiding, het missen van jouw Twin en de frustratie? NEE!

Met bevrijd jezelf van jouw zielenpijn Memebrship ga je MEGA shifts ervaren in jouw Tweelingzielproces en op langere termijn sta jij helemaal anders in dit proces.

Je maakt een Quantum Leap en je gaat je in een nieuwe realiteit bevinden.

Nooit meer terug naar je “oude standaard”.

Bevrijd jezelf 2.0 is voor:

 • Jou die al een tijdje (of jaren) in het Tweelingzielproces zit
 • Die nog steeds na al die tijd frustratie ervaart en zich steeds afvraagt waarom het zo loopt tussen jou en jouw Tweelingziel (Dat je denkt, waarom kan het niet gewoon normaal gaan zonder moeilijk gedoe?)
 • Je jouw Twin blijft missen en je daardoor (zielen)pijn van afscheiding voelt
 • Jouw mind die nog steeds na al die tijd bezig blijft met jouw Tweelingziel (LEES GOED:, wat is mijn Twin aan het doen, denkt mijn Twin nog weleens aan mij, Voelt mijn Twin ook onze diepe verbinding, houdt mijn Twin wel van mij, zou mijn Twin aan het daten zijn?). Dit maakt dat je geen rust krijgt in je kop.

Als je mee gaat doen met Bevrijd jezelf 2.0 is het volgende wat je gaat ervaren:

 • Je gaat de controle terugkrijgen over jouw gedachtes. Je weet jouw gedachtes te sturen zodat deze voor jou werken
 • Je gaat door de pijnen heen shiften wat maakt dat je je herboren gaat voelen door de mega upgrades die je ontvangt van alle Teachings
 • Je gaat nooit meer terug naar je oude standaard. Ook al zou je je er nu bij neerleggen dat het zo is, dit brengt je naar een compleet ander level.
 • Je gaat ervaren en voelen dat er een geheel andere tijdslijn beschikbaar voor je is, waar jij op in weet te tappen. Dit word geïntegreerd je in jouw systeem zodat dit jouw nieuwe realiteit wordt.
 • Je regisseert jouw binnenwereld op jouw manier waardoor je jouw gevoel niet meer laat afhangen door jouw buitenwereld of door jouw Tweelingziel.

Dit word mijn meest impact Programma!

Ik geloof dat door middel van alle Teachings die ik met jou ga delen, die het gehele Programma naar een volgend level gaan tillen.

Hier boven op ontvang je maar liefst 5 bonussen:

Bonus 1: Het uitgebreid digitaal (werk)boek over hoe de Push/Pull dynamiek werkt met uitgebreide opdrachten
(ter waarde van 299 euro)

Bonus 2: Meditaties om jouw Push energie in balans te krijgen
(ter waarde van 197 euro)

Bonus 3: De Shift de Push/Pull Methode waarin je leert het aantrekken en afstoten te doorbreken
(ter waarde van 97 euro)

Bonus 4: Je krijgt toegang tot de opname “Hoe kun je omgaan met zielenpijn?”
(ter waarde van 111 euro)

Praktische details:

 • Bevrijd jezelf van jouw zielenpijn bestaat uit 8 lessen waarvan je wekelijks 1 les krijgt toegestuurd.
 • Je ontvangt de bijbehorende opdrachten
 • Je komt in een besloten kanaal terecht
 • Altijd de mogelijkheid jouw vragen te stellen
 • De duur van het Programma is 2 maanden
 • Investering is 444 EUR

Let op! Betalen in 2 termijnen is mogelijk. Laat het me even weten als dit jouw voorkeur heeft.

FAQ

Hoeveel tijd kost me dit?

 • Elke week ontvang je een les van ongeveer een uur. Je kunt deze terugkijken wanneer je maar wilt op jouw eigen uur en tijd. Er zijn ook bijbehorende opdrachten die je ontvangt. Na aanleiding van de opdrachten zal dit ongeveer maximaal een uur van je tijd innemen per week.

Wat als ik tussendoor vragen heb?

 • Je komt in een besloten kanaal waar ik altijd beschikbaar voor je bent. Daarin kun je jouw vragen stellen en verder begeleid worden.

Ik heb niet veel ervaring in mindset en innerlijk werk. Is dit Programma alsnog iets voor mij?

 • Yes! Helemaal! Ik neem je vanaf het begin mee in de basis zodat je alles goed begrijpt. Het is voor iedereen beschikbaar.

Kan ik in termijnen betalen?

 • Dat is zeker mogelijk! Je kunt nu in 2 termijnen betalen van 222 euro. als dit jouw voorkeur heeft, mail even naar: info@heartawareness.nl en dan maken we dit in orde.