Bevrijd jezelf van jouw zielenpijn

Het ontmoeten van jouw Tweelingziel kan jouw leven op zijn kop zetten. Je stapt letterlijk in een rollercoaster. En deze rollercoaster gaat zo enorm snel! Er kan van alles door je heen gaan. Jouw visie op het leven kan veranderen, je voelt je emotioneel erg in de war, op jouw gedachtes heb je geen grip. En dan is het fijn als je hierin begeleid kan worden.

Door de ontmoeting met jouw Tweelingziel start jouw proces van bewustwording en transformatie. Je zult hierin geconfronteerd worden met delen van jezelf waar je je nog niet eerder van bewust was. Misschien zit je wel in een aantrekken en afstoten dynamiek met jouw geliefde waardoor er bij jou veel geraakt word. Dit kan veel in je losmaken.

Alles wat het in jou losmaakt, is gebaseerd op jouw eigen pijnen. Vanuit die pijnen reageer je op de acties van jouw geliefde. Dat maakt het ook dat je het gevoel hebt dat je niet los kan komen van jouw geliefde. Jouw focus gaat heel veel uit naar jouw geliefde en maakt dat het soms zelfs obsessief kan zijn met als gevolg dat je steeds in de pijn en verdriet blijft hangen.

Your Twinflamejourney is like a rollercoaster. Up and down.

Twists and turns. But what a hell of a ride

De zielenpijn is onvermijdelijk als er afstand is tussen jullie en dit is voor je gevoel hartverscheurend. Het kan ervoor zorgen dat je je zo emotioneel geraakt voelt dat je als ware haast niet kunt functioneren. Je kan jouw geliefde niet uit je hoofd krijgen en je blijft maar gefocust op jouw Twin. Het maakt dat je misschien het gevoel hebt dat je niet verder kunt met je leven. Dat je niet los kan komen van jouw geliefde. Je verlangt juist naar meer rust in je hoofd, minder triggers, het stoppen van de push/pull dynamiek, maar wat je ook doet, je voelt altijd die aantrekking naar jouw Twin toe. En dit zorgt ervoor dat je je vaak gefrustreerd voelt.

Wat maakt dat je steeds in het cirkeltje van pijn en verdriet verblijft? Wat maakt dat je steeds acties neemt naar jouw geliefde toe? Wat maakt dat je je steeds gefrustreerd voelt en het gevoel hebt niet los te kunnen komen van jouw geliefde? Er is namelijk één ding wat de drijfveer is hiervan, en dat is jouw energie. De mannelijke energie en de vrouwelijke energie in een Tweelingzielverbinding is namelijk zo verschillend. En dat maakt dat jullie anders op elkaar reageren en andere acties nemen. De één trekt zich terug, waar de ander juist achter de ander aan gaat. De dynamiek van aantrekken en afstoten. En dit is zo killing voor jullie verbinding maar juist ook voor jezelf.

Het liefst wil je dolgraag samenkomen, maar je merkt dat waar jij juist jouw geliefde benadert, de ander meer afstand van je neemt. Je verlangt er naar om uit deze dynamiek te komen maar je voelt ook de angst de ander daarmee kwijt te raken. Met als resultaat dat je in een cirkeltje blijft van pijn wat je voelt, verdriet dat je ervaart, frustratie wat je voelt, allerlei angsten die naar boven komen. Je weet niet hoe je hier mee om moet gaan en hoe je uberhaupt verder moet met jouw leven.

Maar, er is een mogelijkheid om hier uit te komen!

En dit begint in jezelf! De vrouwelijke energie draagt namelijk de Push energie. En die Push energie is zoo verslavend. Daardoor blijf je achter jouw Twin aanlopen, (pushen), je blijft in de angst om jouw Twin te verliezen en niet te min, je blijft jezelf een hoop verdriet aan doen. De zielenpijn blijft aanwezig.

Kun je dit doorbreken? JAZEKER!

Daar is een oplossing voor. Namelijk het neutraliseren van jouw (verslavende Push) energie.

​In dit programma leer je dat jij de sleutel in handen hebt voor alle weerstand waar je tegenaan loopt. Je leert te werken met jouw (Push) energie en hoe je deze positief in kan gaan zetten dat het VOOR je gaat werken in plaats van tegen je gaat werken. Door dit toe te gaan passen krijg je steeds meer inzicht in jouw eigen stukken wat de zielenpijn meer en meer op gaat heffen. Tevens zal ook de Push/Pull dynamiek naar de achtergrond verschuiven om het uiteindelijk te laten verdwijnen.

Praktische informatie

• Het is een online programma van 10 lessen

• Iedere week komt er een les vrij met daarbij een uitgebreid werkboek met opdrachten

Als BONUS ontvang je geleide Meditaties en visualisaties die jou helpen bij dit proces ( ter waarde van 197 euro)

• Als Extra BONUS ontvang je 2 extra lessen (ter waarde van 249)

Na het programma:

• De onvoorwaardelijke liefde voor jezelf stroomt en dit word gereflecteerd door jouw realiteit

• Je zult je weer krachtig voelen, onafhankelijk en vol zelfvertrouwen

• Je pakt de regie terug over jouw leven. Je hebt niet meer het gevoel alsof je overgeleverd bent aan het Tweelingzielproces

• Je leert je gehechtheid naar jouw geliefde in vertrouwen los te laten

• Je zult jezelf bevrijden van het vicieuze cirkel van frustratie, pijn en verdriet

• Heb je de code in handen om de Push/Pull dynamiek te doorbreken

• Je kunt ervoor kiezen om die werkelijke eenheid met jouw geliefde te gaan claimen

Kortom, je zal jouw Tweelingzielproces en verbinding met jouw geliefde vanuit een positieve flow gaan ervaren. Alle negatieve ladingen komen namelijk te vervallen als je precies toe past wat je leert in dit programma.

​Jouw investering voor het Programma bedraagt 444 euro


​Wil jij eindelijk DE stappen gaan zetten om af te komen van jouw zielenpijn?

Wil jij af van de Push/Pull dynamiek met jouw geliefde?